01/2004

Angliában a magyar kultúrális év Magyar Magic című eseménysorozat keretén belül a Magyar Kultúrális Intézet és Váci Sándor szervezésében került sor 2003 márciusában két, a magyar építészetet bemutató kiállításra. A helyszínek a RIBA, Londonban illetve The Lighthouse, Glasgowban.

06/2004

Az emlékezés közös és örök érvényű az ember számára. Olyan teret szeretnénk létrehozni, ahol mind a személyes, mind a közösségi emlékezés a saját maga rendszere szerint tud létrejönni. Az emlékezés tere egy befogadó közeg, mely az emlékezésen keresztül késztet befogadásra.

09/2004

A koncepció szerint egy olyan mikrovilágot hozunk létre tájépítészeti eszközökkel, ahol alapvető tájképek határozzák meg a környezetet: erdő, rét, dombok, stb... Ezen tájak növényei épülnek be a táblafestékkel bevont fa építménybe.

04/2007

A berlini kutatás lényege a kulturális hagyományokon és egyéni kreativitásból fakadó, a regenerációt szolgáló pozitív semmittevés vizsgálata a szabad térben, ahol a szabad tér szimbolizálja a szabadságot, amely a kontrollált tereken kívül még feltehetően létezik.

09/2009

A Széchényi fürdő Pálmaháza olyan multifunkcionális tér kíván lenni, amely napközben a relaxációt szolgálja, este viszont rendezvénytérré képes átalakulni. Ennek megfelelően a térben megfelelő méretű szabad teret kell biztosítani, mely a különféle léptékű események befogadására alkalmas.

01/2011

10 éves fennállása alkalmából az Újirány csoport ön-reflexszív módon, saját fejlődéstörténetének feldolgozása, és elemzése segítségével, a csoportdinamika témáját állítja a figyelem középpontjába.

10/2011

"Mi köze van a homlokzatra szerelt bordásfalnak vagy a műanyag kannákból épített utcai bútoroknak a városrehabilitációhoz? Hol van az Élő Galéria? És miért érdekel egy (táj)építészt, hogy mivel töltik a szabadidejüket Józsefváros lakói?

05/2012

Minden nap határokat húzunk magunk körül. Határvonalakat, amelyek tereket, világokat választanak le… és biztonságot teremtenek az életünkben. Ezek a vonalak megmutatják, miként mozgunk a városban, leginkább a világ-város-ablak festői képe és valós hiányosságai, a konfliktusok és ellentmondások között ingadozva.