08/2007

A földszinti, térfalakkal határolt udvar fő koncepcionális célja az „otthonosság” megteremése a szabad térben. Ennek eszköze az otthonunkban található tárgyakra, formákra, és téri viszonyokra való reflektálás.

05/2009

A kert az irodaház kerengője által közrefogott természeti képződmény. Az érszerű sétaút a “hegyvidéki plató” felől ereszkedik le a “domvidék” felé, az étteremterasz melletti tóhoz érkezve. Az erős képekben megfogalmazott látvány biztosítja a kert funkcióját: a szellemi rekreációt az ottdolgozók számára.

06/2010

A Hungária fürdő belső udvarai (a medencés udvar és az étterem terasz udvara) olyan mélyárnyékos terek, amelyek a kialakított sűrű árnyéki növénykiültetéssel egy erdei tisztás hangulatát idézik meg. Éjszaka ez az erdei környezet egy elvarázsolt erdő képét veszi fel, melyben különféle mesterséges formációk, lények elevenednek meg, az éjszakai világítás segítségével.

10/2012

Az Ostrom utcai villa kertjét olyan terek hozzák létre, melyek szorosan kapcsolódnak a történeti környezet alakította vadregényes kert eredeti struktúrájához. Meseszerűségével elragadja az ott tartózkodót, benne járva újabb és újabb felfedezéseket téve a tér kitágul, és újra összeszűkül.

03/2015

A reneszánsz hangulatát idézi a Tolna megyei Ozora várkastélya, amelyet a firenzei kereskedőcsalád sarja Filippo Scolari (1369–1426), ahogy Magyarországon nevezték, Ozorai Pipo építtetett.